Aanvraag gratis* verzendlabel 

Stap 1

Lees de volgende stappen en klik daarna hier om een opdrachtbon in te vullen.

Stap 2

Je ontvangt een verzendlabel via email. Hiermee stuur je de telefoon/tablet gratis naar Foonlab (verzekerde verzending met bpost).

Stap 3

Foonlab analyseert het probleem van je moederbord. Na analyse wordt een offerte opgemaakt.

Stap 4

Indien je akkoord gaat, maak je het te betalen bedrag over naar Foonlab. Dit kan via bankoverschrijving of PayPal (PayPal is sneller). Vergeet niet je naam en het offertenummer te vermelden op de overschijving!

Indien je niet akkoord gaat met de offerte, dan betaalt je 20 euro analysekosten en word je telefoon/tablet zo snel mogelijk naar je retour gestuurd.

Stap 5

Foonlab repareert je moederbord en stuurt de telefoon/tablet zo snel mogelijk naar jou retour. Opgelet, retour kosten zijn niet in de prijs inbegrepen.

Indien je moederbord niet te repareren blijkt, stort Foonlab het door jou betaalde bedrag binnen 5 werkdagen terug op je rekening.

Als jij je niet te repareren telefoon/tablet terug wilt ontvangen**, dan wordt 20 euro op het betaalde bedrag in mindering gebracht voor de door Foonlab uitgevoerde analyse.

Indien je aanvullende vragen hebt, kan je altijd contact met ons opnemen.

* De aanvraag van een verzendlabel is niet vrijblijvend. Indien je geen gebruik maakt van het aangevraagde verzendlabel, wordt 20 euro administratiekosten in rekening gebracht. Het gratis verzendlabel geldt alleen voor moederbordreparaties en geldt niet voor garanties.

** Je krijgt vooraf een inschatting van de kans dat je moederbord te repareren is, bijvoorbeeld 50%. Indien je akkoord gaat en je moederbord dan niet te repareren blijkt, kunnen wij niet garanderen dat jij je moederbord in dezelfde staat terug ontvangt als dat je het hebt opgestuurd.